Sasho Jandreski, one of the main characters in the documentary International Medis Awards

Published on 28 December 2020 at 11:59

Тимската искрена и несебична соработка со Medis Company и познатиот режисер Nejc Lestvik , како продукт го даде овој прекрасен документарен научен филм - Pledge to Science, во кој низ филмкото платно дефилираат едни од најпознатите и најценетите лекари, истражувачи и научници ширум Европа. Kако најмлад иноватор во облста на медицината ja имав честа да бидам дел од ваков проект, каде што споделените мислења и пораки од професионалците претставуваат замене една стратегија до патот на успехот и постигнувањето на животната цел. Ова за мене претставува едно големо незаборавно искуство. На 10ти декември е ПРЕМИЕРАТА на филмот во 18:00 часот, моментот кога ќе бидеме продуцирани на медиумите низ Европа. Во продолжение можете да го погледнете и ТРАИЛЕРОТ, сите сме во очекување!

Posted by Saso Jandreski on Thursday, December 3, 2020

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.